کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
این خمیردندانها معمولا حاوی موادی مثل نیترات پتاسیم، فلوراید سدیم و فلوراید استنوس هستند.
در برخی موارد، برای ایجاد سطحی مناسب برای اتصال کامپوزیت، ممکن است نیاز به تراشیدن جزئی دندان باشد، اما این کار به حداقل ممکن انجام میشود.
سهولت فرمدهی، جذب کم آب، مقاومت بالا و حداقل حساسیت بعد از درمان
مدت زمان ماندگاری آن ها نسبت به لمینت کمتر است زیرا جنس لمینت بسیار بهتر و پایدارتر از کامپوزیت است
این مواد در پروسه درمان، زیر نور قرار میگیرند، و برخورد نور با این مواد باعث میشود که خمیر کامپوزیت سفت و سخت شود.
پس از اسیدشویی، لایهای از کامپوزیت بر روی دندان اعمال میشود. این لایه شامل ماتریس رزین و ذرات پرکننده است. دندانپزشک با کمک اپلیکاتور، مقدار کمی پلاستیک مایع یا عامل باندینگ را روی ناحیه اسیدشویی شده میمالد. دندانپزشک ممکن است مقداری فشار هوا را روی عامل باندینگ اعمال کند تا از نازک و یکنواخت بودن لایه اطمینان حاصل کند.
سفت کردن هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور: هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور مخصوص سفت میشود تا استحکام و پایداری لازم را پیدا کند.
اما بطور تقریبی این رقم به ازای هر دندان چیزی بین ۲ تا ۵ میلیون تومان است.
مسواک زدن: روزانه حداقل دو بار مسواک بزنید، به ویژه بعد از وعدههای غذایی.
در رابطه با آسیب ، بستگی داره که کدوم قسمت دندان یا کامپوزیت آسیب دیده باشه . شرایط متنوعی وجود داره که بسته به هر یک ، راهکار خاص همون شرایط تجویز میشه.
فرصت طلایی که دیگه پیداش نمی کنی! لمینت و کامپوزیت بدون پیش پرداخت فقط کافی شماره شرایط کامپوزیت دندان تون رو وارد کنید! شرکت در جشنواره
درباره علائم پوسیدگی دندان و روش های جلوگیری از آن بیشتر بخوانید.
افرادی که رفتارهای نامناسبی از جمله دندان قروچه، فشاردادن دندانها بر روی هم و … عاداتی از این قبیل دارند، کاندید مناسبی برای کامپوزیت دندان نیستند
هنگامی که تصمیم میگیرید از کامپوزیت برای ترمیم یا رفع نواقص ظاهری و بهبود زیبایی دندانهایتان استفاده کنید، انتخابهای متعددی برای شما وجود دارد.